Mijn naam is Els Scheele-Pijpelink, ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Ik ben door mijn dochter in aanraking gekomen met de schoonheidsbranche. Zij begon met de opleiding nagelstyliste en dit maakte mij zo nieuwsgierig, dat ze mij aanraadde de cursus ook te gaan volgen. Hiermee ben ik in 2016 gestart en in juni 2017 heb ik mijn diploma nagelstyliste behaald.

 

Om verschillende behandelingen aan te bieden, hebben we in september 2019 ook samen de cursussen Lash Volume Lift (wimperlift) en Browstyling gedaan. Hierna bleek waar onze passie lag, voor mij is dat bij de wimpers en de wenkbrauwen en voor mijn dochter de handen en de voeten (Medisch Pedicure Elke Terneuzen). Om de behandelingen, door mij gegeven, nog meer uit te breiden, heb ik in 2020 nog de cursussen browlamination (wenkbrauwlift), masterclass Lash Volume Lift en Henna Brows gevolgd.

 

En natuurlijk blijf ik regelmatig masterclasses volgen en sluit ik niet uit dat er in de toekomst nog meer behandelingen aangeboden gaan worden.

 

In januari 2023 ben ik begonnen met de opleiding Visagie en Make-up artist, en hoop medio juli mijn diploma te behalen. In de salon ben ik al begonnen met de verkoop van minerale make-up van het merk Mintenz en kunt u ook advies krijgen.

 

Volg mijn facebook en instagram pagina om op de hoogte te blijven.