Bruidsmake-up

 

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven! Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien, met de juiste make-up die heel de dag goed blijft zitten. Kortom, je wilt die dag de mooiste versie van jezelf zijn!

 

Ook voor de bruidsmake-up gebruik ik de minerale make-up van Mintenz. 

Ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft plannen we een proefmake-up in. We leren elkaar kennen en nemen de trouwdag en jouw wensen door. We nemen alle details door en kijken wat er het beste bij je past. Neem gerust ook wat voorbeelden mee van bruidsmake-up dat jou aanspreekt en we creëren samen dé bruidsmake-up die bij jou past.

Voor de proefsessie neem ik alle tijd, zodat we op het gemak alles door kunnen nemen en als we beiden tevreden zijn, maak ik aantekeningen en maak ik foto's, zodat we op de grote dag direct aan de slag kunnen.

 

Voor de proefmake-up maken we een afspraak in de salon, voor de grote dag zelf kom ik dat ik op locatie ( indien gewenst) en uiteraard is het ook mogelijk om de make-up van de bruidsmoeder, zusje of bruidsmeisje te laten doen. Afstanden in overleg en binnen een straal van10 km van Terneuzen gratis, daarbuiten € 0,30 per km. Evt parkeer- en tunnelkosten worden ook doorberekend. 

De kosten voor bruidsmake-up incl. proefmake-up zijn € 140,- ( voor speciale wensen en tijden kan een toeslag berekend worden) en worden tijdens de proefsessie afgerekend, zodat je je hier op je grote dag niet om hoeft te bekommeren. 

 

 Afspraak maken?  Vul onderstaand formulier in of neem contact op via Whats-app.